Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Skiathos

Finn beste pris på bilutleie i Skiathos ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Skiathos. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Skiathos guide

Bilutleie Skiathos

Leiebil Skiathos

Skiathos er den mest populære av de i alt over 1.400 øyene i Sporadene, som ligger utenfor østkysten av Hellas. Den har et areal på 47km2 og et folketall på rundt 6.200 (2010).

Turister som besøker Skiathos har i alt 70 badestrender å velge mellom, og de fleste turister kommer nettopp hit for å bade, sole seg og slappe av.

Øya er omtalt allerede fra rundt år 500 f. Kr., og spilte en sentral rolle under de såkalte perserkrigene.

Langs kysten av Skiathos ligger hvitkalkede hotellkomplekser på rekke og rad, og charterturister fra hele Europa fyller hotellrommene. Det er ellers naturskjønt på øya, som over store deler er dominert av grønne oliven- og furutrær. Det er smått med historiske severdigheter på Skiathos, men mange turister tar gjerne en utflukt til den gamle hovedstaden Kastro, som ligger nord på øya. Beliggenheten på en høy klippe gjør at man herfra har en fantastisk utsikt.

Det kan ellers nevnes at deler av den berømte filmen ”Mamma Mia!” ble spilt inn på Skiathos. Enda flere scener fra filmen finner for øvrig sted på naboøya Skopelos.

3 km nordøst for sentrum av øyas hovedby – som rett og slett heter Skiathos by – ligger flyplassen “Skiathos Airport”, som også betjener de populære naboøyene Alonissos og Skopelos. Hver sommer ankommer tusenvis av turister hit. Mange av øyas innbyggere har turismen som levevei, men jobber på fastlandet utenfor turistsesongen.