Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Rhodos Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Rhodos Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Rhodos Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Rhodos Lufthavn guide

Bilutleie Rhodos Lufthavn

Leiebil Rhodos Lufthavn

Rhodes International Airport (RHO) ligger på vestkysten av den greske øya Rhodos i Egeerhavet – omlag 14 km sørvest for Rhodos by. Dette er den 4. travleste flyplassen i Hellas, og betjener omlag 3,6 millioner reisende i året.

Rhodos Lufthavn har stor chartertrafikk i sommerhalvåret samt direkteruter til det greske fastlandet hele året. Flyselskapene Olympic Airways og Aegean Airlines trafikkerer på innenriksflyvningene, og mer enn 80 flyselskaper har sesongmessige flyruter til nesten alle land i Europa og Midt-Østen.

Rhodos Lufthavn åpnet i 1977, og har idag 2 terminalbygninger. Fasiliteter for reisende inkluderer restauranter/caféer, butikker (også tax-free-butikk), aviskiosk og minibank. Det finnes hotell i nærheten av flyplassen.

For å komme seg fra flyplassen og inn til Rhodos sentrum, kan man benytte taxi eller buss. Dersom man ønsker å leie bil på Rhodos, har hele 8 bilutleiefirmaer sine kontorer på flyplassen – deriblant de internasjonale aktørene som Avis, Hertz, Budget og Sixt.