Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Naxos

Finn beste pris på bilutleie i Naxos ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Naxos. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Naxos guide

Bilutleie Naxos

Leiebil Naxos

Den greske øya Naxos ligger i Egeerhavet, og tilhører øygruppen Kykladene. Naxos har omlag 18.200 innbyggere, hvorav 6500 av dem bor i Naxos by – som ofte kalles for “Khora”.

Den østlige del av øya har et fjellrikt landskap, der det høyeste fjellet “Zevs” måler 1001 m.o.h. Vestlige del av øya består av åser og kystsletter med mange flotte sandstrender.

Til tross for at Naxos er et populært reisemål for turister – spesielt for øyloffere – er dette en fredelig og rolig øy i forhold til andre greske øyer med stor chartertrafikk. Årsaken til dette ligger nok i at flyplassen ved Naxos by ikke mottar charterfly, men har kun innenriksflyvninger til Athen. Dermed må charterturister lande på øya Santorini, og fraktes videre med båt til Naxos.

Hovedbyen “Naxos by” (“Khora”) ligger på nordvestkysten, og har øyas viktigste havn. Herfra går det ferge til bl.a. Pireus, Mykonos, Paros, Ios og Santorini. Naxos by har en rekke turistattraksjoner – bl.a. en veneziansk festning fra 1100-tallet og en katolsk domkirke fra 1200-tallet. Det finnes også et arkeologisk museum her som anbefales et besøk.

Andre større byer på øya er Filoti, Apiranthos, Tragea, Koronos, Sangri og Apollonas.

De mest populære bade- og feriebyene ligger sørvest for Naxos by.

Øyas flyplass – Naxos National Airport – ligger 4 km sør for Naxos by.