Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Naxos Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Naxos Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Naxos Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Naxos Lufthavn guide

Bilutleie Naxos Lufthavn

Leiebil Naxos Lufthavn

Naxos Island National Airport (JNX) er en liten flyplass som ligger på den greske øya Naxos – omlag 4 km sør for hovedbyen “Naxos by” (“Khora”).

Flyplassen har ingen faste internasjonale flyvninger, kun sesongmessige ruter til/fra byen Graz i Østerrike. Ellers består flytrafikken fra Naxos Lufthavn kun av faste daglige avganger til Athen. Flyselskapet Olympic Airways trafikkerer på denne strekningen.

Flyplassen ble åpnet i 1992, og har 1 terminalbygning. Det er få fasiliteter for reisende ved Naxos Lufthavn, men det finnes en café her.

For å komme seg fra flyplassen og til sentrum, kan man benytte buss eller taxi. I tillegg er det en rekke hoteller som tilbyr flyplasstransport for sine gjester, men dette må avtales på forhånd.

Det er ingen bilutleiefirmaer på selve flyplassen, men i Naxos by finnes de anerkjente internasjonale aktørene som Avis, Hertz og Europcar. Med leiebil på Naxos, kan du utforske øya i ditt eget tempo, og det er fullt mulig å finne en idyllisk sandstrand helt for seg selv – også i høysesongen.