Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Mykonos

Finn beste pris på bilutleie i Mykonos ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Mykonos. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Mykonos guide

Bilutleie Mykonos

Leiebil Mykonos

Den greske turistøya Mykonos tilhører øygruppen Kykladene, som ligger i Egeerhavet. Øya har omlag 6000 fastboende innbyggere – og flesteparten av dem bor i hovedbyen “Khora” – som også går under navnet “Mykonos by”.
Sommerstid stiger folketallet på øya betraktelig, da turistene kommer for å feriere –  med fokus på sol,- strand, – og badeliv. Mykonos er også kjent for sitt yrende uteliv med stort antall barer og nattklubber.

Landskapet på øya består av lave fjell og klipperik kyst med mange bukter og badestrender. Høyeste punkt måler 364 m.o.h.

Hovedbyen Khora ligger på vestkysten av øya og er kjent for sine vindmøller, kirker, sine hvitkalkede hus med blå dører og trange gater. Her finnes også et arkeologisk museum, et folklore-museum samt et maritimt museum. Bydelen “Little Venice” i Khora er en stor turistattraksjon, med sine fargerike hus som står på påler i vannkanten.

Mykonos har mange fantastiske badestrender, og på vestkysten ligger de populære badebyene Agios Stefanos og Agios Ioannis. Sistnevnte er kjent fra filmen “Shirley Valentine”.

Det er fergeforbindelse fra Mykonos til en rekke andre greske øyer – bl.a. Santorini, Paros og Kreta.

Den internasjonale flyplassen Mykonos Airport, ligger 4 km sørøst for sentrum av hovedbyen.