Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Mykonos Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Mykonos Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Mykonos Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Mykonos Lufthavn guide

Bilutleie Mykonos Lufthavn

Leiebil Mykonos Lufthavn

Den internasjonale flyplassen Mykonos National Airport (JMK) ligger på den greske turistøya Mykonos i Egeerhavet – 4 km sørøst for sentrum av hovedbyen “Khora” (som også kalles “Mykonos by”).

Mykonos Lufthavn betjener omlag 350.000 reisende i året. Det er stor chartertrafikk på flyplassen i sommersesongen, og det går i tillegg faste innenriksflyvninger herfra til bl.a. Athen gjennom hele året. Flyselskapene Olympic Airlines og Aegean Airlines trafikkerer på flyrutene innenriks.

Mykonos Lufthavn åpnet i 1971 og har 1 terminalbygning. Det er relativt få fasiliteter for reisende, men flyplassen har café, tax-free-butikk, informasjons-skranke, minibank samt kort- og langtidsparkeringsplass. I tillegg har de internasjonale bilutleiefirmaene Avis, Hertz og Sixt sine kontorer i terminalbygningen.

For å komme seg fra flyplassen og inn til Mykonos by (“Khora”) kan man benytte buss eller taxi som transportmiddel. Enkelte reiseoperatører tilbyr gratis minibuss-transport fra flyplassen og direkte til hotellet.

For å se mest mulig av denne vakre greske øya, kan det anbefales å leie bil, slik at man kan utforske nye steder i sitt eget tempo. Dersom man bestiller leiebil før avreise til Mykonos, vil bilen stå klar når man ankommer flyplassen.