Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kreta

Finn beste pris på bilutleie i Kreta ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kreta. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kreta guide

Bilutleie Kreta

Leiebil Kreta

Kreta (621.000 innbyggere i 2011) ligger mellom Egeerhavet og Middelhavet, og er den største og mest folkerike av de greske øyene.
Kreta har 3 fjellområder, og høyeste topp – Idhi Óros – måler 2545 m.o.h.

Kreta mottar omlag 3 millioner turister årlig, og øyas viktigste næringsvei er turisme, handel og service. Det behagelige klimaet, badestrendene og de mange arkeologiske minnesmerkene har gjort at Kreta siden 1970-tallet har vært et svært populært feriested.

Hovedstaden på Kreta – Iraklion (Heráklion) – ligger på øyas nordkyst, og har 173.000 innbyggere (2011). Byen er dermed den 4. største i Hellas. Fra havnen i Iraklion går det bilferge til bl.a. Pireus – som ligger like ved Athen.

Andre større byer på Kreta er Chania (Khania) og Rethymnon.

Noen av de mest berømte severdighetene på Kreta er bl.a. oldtidsbyen Knossos, det arkeologiske museet i Iraklion, ruinene av den minoiske byen Gournia samt Samariakløften – som er Europas lengste.

Kretas hovedflyplass er Iraklion International Airport –  “Nikos Kazantzakis” – som ligger 5 km øst for Iraklion sentrum. Den litt mindre flyplassen –  Chania International Airport – blir også ofte benyttet til chartertrafikk.