Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Iraklion Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Iraklion Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Iraklion Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Iraklion Lufthavn guide

Bilutleie Iraklion Lufthavn

Leiebil Iraklion Lufthavn

Iraklion International Airport – “Nikos Kazantzakis” (HER) – er den nest travleste flyplassen i Hellas, og ligger nord på øya Kreta – omlag 5 km øst for sentrum av byen Iraklion (Heraklion).

Flyplassen betjener 5 millioner passasjerer årlig (2010), og herfra går det direkteruter til 71 destinasjoner i inn- og utland. Sommerstid er det stor chartertrafikk ved flyplassen. Flyselskaper som trafikkerer her er bl.a. Olympic Air, Aegean Airlines, Lufthansa, KLM, SAS og Norwegian.

Iraklion Lufthavn har en terminalbygning, og fasiliteter for reisende er bl.a. bank, minibank, tax-free-butikk, souvenirbutikk, gavebutikk, bokhandel, caféer og informasjons-skranke. Det er ingen hoteller i nærområdet.

Det planlegges å bygge en ny og større flyplass like i nærheten, som skal stå klar i 2015. Denne skal kunne betjene mellom 5 og 10 millioner passasjerer i året.

For å komme seg fra Iraklion Lufthavn og inn til sentrum, kan man benytte buss eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil på Kreta, har de internasjonale bilutleiefirmaene Avis, Hertz, Sixt og Eurodollar sine kontorer i ankomsthallen.

Bestiller du leiebil før avreise til Kreta, vil bilen din stå klar når du ankommer Iraklion Lufthavn.