Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Chania Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Chania Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Chania Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Chania Lufthavn guide

Bilutleie Chania Lufthavn

Leiebil Chania Lufthavn

Chania International Airport – “Ioannis Daskalogiannis” (CHQ) – er en internasjonal flyplass som ligger nordvest på den greske øya Kreta. Flyplassen befinner seg 15 km nordøst for sentrum av byen Chania (Khania) – på halvøya Akrotiri.

Flyplassen betjener 1,6 millioner passasjerer årlig (2010).

Det er stor chartertrafikk på flyplassen i sommersesongen (perioden april – oktober). I tillegg har en rekke flyselskap faste direkteruter til inn- og utland – bl.a. til destinasjoner som Athen, Berlin og Tirana.

Chania Lufthavn har vært en internasjonal flyplass siden 1974, og har 1 terminalbygning. Fasiliteter på flyplassen er relativt begrenset, men det finnes tax-free-butikk, souvenirbutikker, aviskiosk og café i terminalbygningen. I tillegg finnes minibank, bank og turistinformasjons-skranke tilgjengelig for reisende.

For å komme seg inn til Chania sentrum, kan man benytte taxi eller buss. Det er imidlertid få bussavganger. Ønsker man å leie bil på Kreta, har de anerkjente bilutleiefirmaene Avis, Budget, Hertz, Europcar og Sixt sine kontorer i terminalbygningen på Chania Lufthavn.