Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Korfu Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Korfu Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Korfu Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Korfu Lufthavn guide

Bilutleie Korfu Lufthavn

Leiebil Korfu Lufthavn

Corfu International Airport – Ioannis Kapodistrias (CFU) – er en liten internasjonal flyplass som ligger på østkysten av den greske øya Korfu i Det joniske hav. Flyplassen kalles også ofte for Kérkyra Lufthavn – ettersom den ligger 3 km sør for sentrum av øyas hovedstad Kérkyra.

Korfu Lufthavn har stor chartertrafikk i sommersesongen, og ellers i året går det direkteruter herfra til bl.a. Athen, Hamburg, London, Berlin og Frankfurt.

Flyselskaper som Olympic Airlines, British Airways, Air Berling og Aegean Airlines trafikkerer her.

Flyplassen ble bygget i 1962, og åpnet for internasjonale flyvninger i 1965. Det finnes en terminalbygning ved Korfu Lufthavn.

Fasiliteter på flyplassen er relativt begrenset, men man finner café og snackbar i terminalbygningen. I tillegg finnes et par butikker (inkl. Tax-free), informasjons-skranke, bank, minibanker og postkontor. Det finnes ingen hoteller på flyplassen.

Transport fra Korfu Lufthavn og inn til sentrum består av taxi eller buss. I tillegg finnes det 7 bilutleiefirmaer i terminalbygget – bl.a. Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Budget – dersom man ønsker å leie bil på Korfu.