Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kithira

Finn beste pris på bilutleie i Kithira ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kithira. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kithira guide

Bilutleie Kithira

Leiebil Kithira

Den greske øya Kithira (Kythira, Kythera) ligger sør for halvøya Peloponnes i Det joniske hav, og har omlag 3500 fastboende innbyggere. I sommersesongen stiger folketallet til det dobbelte, da turistene inntar øya. Det er først og fremst grekere fra fastlandet som ferierer her, men også en del europeere.

Øya består av et kalksteinsplatå (opptil 507 m.o.h.) og bærer preg av et kupert terreng med dype viker og bratte klipper. Det finnes dessuten mange flotte badestrender her.

Sør på øya ligger hovedstaden Kithira by (Chora), som har omlag 500 innbyggere. Byen ligger ved foten av en venetiansk borg fra 1503. Man kan også besøke byens arkeologiske museum her samt et bysantinsk museum.

Øst på øya finnes dryppesteinshuler samt rester av en minoisk bosetning. På Kithira er det dessuten flere vakre bysantinske kirker, middelalderlandsbyer og klostre.

Til tross for at turister inntar øya sommerstid, er dette en rolig og fredelig øy der sol, strand – og badeliv står i fokus.

Nærmeste flyplass er Kithira Island National Airport, som ligger 8 km nord for Kithira by (Chorsa).