Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kefalonia Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Kefalonia Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kefalonia Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kefalonia Lufthavn guide

Bilutleie Kefalonia Lufthavn

Leiebil Kefalonia Lufthavn

Kefalonia International Airport (EFL) ligger på den greske øya Kefalonia (Kefallinia) i Det joniske hav – 9 km sørøst for øyas hovedstad Argostoli.

Flyplassen har relativt stor chartertrafikk sommerstid fra en rekke europeiske byer, og flyselskaper som Austrian Airlines, EasyJet, Norwegian og Ryanair trafikkerer her.

Fra flyplassen går det i tillegg direkteruter året rundt til bl.a. Athen. Flytiden mellom Athen og øya Kefalonia er 45 min.

Kefalonia Lufthavn åpnet i 1971 og har en terminalbygning. Det er relativt få fasiliteter på flyplassen for reisende, men det finnes café, tax-free-butikk, gullsmed samt turistinformasjons-skranke i terminalbygningen. I tillegg har en rekke bilutleiefirmaer sine filialer på flyplassen – deriblant de internasjonale og kjente aktørene som Hertz og Europcar.

For å komme seg fra flyplassen og inn til Argostoli, kan man benytte taxi eller leiebil. Det går pr. dags dato ingen ordinære bussruter på denne strekningen, men enkelte turoperatører tilbyr gratis minibuss fra flyplassen til hotellet.

Mange turister velger å leie bil på Kefalonia, slik at man kan utforske denne vakre greske øya på egenhånd.