Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Ioannina

Finn beste pris på bilutleie i Ioannina ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Ioannina. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Ioannina guide

Bilutleie Ioannina

Leiebil Ioannina

Ioannina ligger nordvest i Hellas, og er den største byen i den historiske regionen Epirus. Ioannina har omlag 111.000 innbyggere (2011), og ligger 500 m.o.h. – på den vestlige bredden av innsjøen Pamvotis.

Byen befinner seg 450 km nordvest for Athen. Ioanninna – som av lokalbefolkningen ofte kalles for “Jannena” eller “Jannina” –  er kjent for sin produksjon av fetaost samt sitt kildevann Zagori. Byen har også eget universitet, med omlag 20.000 studenter.

Ioannina har middelhavsklima med varme tørre somre og milde, våte vintre. Vintrene er litt kaldere her enn ved kysten.

Byens største turistattraksjon er holmen “Nisi” – som ligger i innsjøen Pamvotis. Det går flere passasjerbåter ut til øya, og overfarten tar 15 minutter. På holmen ligger det flere klostre, kirker, caféer og gavebutikker, og den største severdigheter er klosteret Agios Panteleimon fra middelalderen – som idag er et populært museum med bl.a. utstilling av malerier.

Andre severdigheter i byen er et arkeologisk museum, et bysantinsk museum samt festningen i sentrum fra middelalderen.

Ioannina har ellers flere ortodokse kirker, 3 moskéer og en synagoge. Moskéen “Fethiye” fra 1795 har aner tilbake til 1400-tallet.

Nærmeste flyplass er Ioannina National Airport, som ligger 4 km nordvest for sentrum. Herfra går det direktefly til både Athen og Thessaloniki.