Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Athen Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Athen Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Athen Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Athen Lufthavn guide

Bilutleie Athen Lufthavn

Leiebil Athen Lufthavn

Athens International Airport – Elefhérios Venizélos (ATH) ligger omlag 30 km øst for Athen sentrum, og er blant de 30 travleste flyplasser i Europa.

Lufthavnen er kjent som en av verdens flotteste og mest moderne – både med hensyn til arkitektur og interiør. Flyplassen betjener 16,2 millioner passasjerer i året (2009), og flyselskapene Aegean Airline og Olympic Air har base her.

Fra Athen Lufthavn går det direktefly til inn- og utland, bl.a. til de greske øyer, til de fleste større byer i Europa samt til byer som Tel Aviv, Dubai, Beijing og Singapore.

Flyplassen ble åpnet i 2001, og har 2 terminaler. Fasiliteter som finnes for reisende er bl.a. bank, minibanker, postkontor, business-senter, internett-tilgang, lekerom for barn, døgnåpent legesenter, turistinformasjon, apotek samt kort- og langtidsparkering. Det er i tillegg en rekke butikker og kiosker i terminalbygningene, og flyplassen har 16 caféer/restauranter/barer. Nærmeste hotell – Sofitel Athens Airport Hotel – ligger rett overfor terminalbygningene.

Fra flyplassen kan man benytte buss, metro, lokaltog eller taxi for å komme seg inn til Athen sentrum. I tillegg har bilutleiefirmaene Avis, Budget, Hertz, National og Sixt sine kontorer på Athen Lufthavn, dersom man ønsker å leie bil.