Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Hellas

Finn beste pris på bilutleie i Hellas ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Hellas. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Hellas guide

Bilutleie Hellas

Leiebil Hellas

Hellas ligger sørøst i Europa, nærmere bestemt helt sør på Balkan. I tillegg omfatter landet en rekke større og mindre øyer i Egeerhavet, samt øya Kreta. Fastlandsdelen av Hellas grenser  til Albania i nordvest, til Makedonia og Bulgaria i nord, og til Tyrkia i øst. Innbyggertallet ligger på rundt 10, 8 mill. (2010), og landet dekker et areal på ca. 132 000 km². I hovedstaden Athen bor det 745.500 mennesker (3,5 millioner dersom hele metropolområdet regnes med).
Andre større byer er Thessaloniki og Pireus på fastlandet, Heraklion (Iraklion) på Kreta og Rhodos by på øya Rhodos.

Landskapet både i selve Hellas og på mange av øyene (bl.a.Kreta) består av mye fjell – med flere topper som når opp til mellom 2000 og 3000 meters høyde.

Hellas har en rekke historiske attraksjoner å by på – flere kan dateres tilbake til antikken – og en rekke av dem står på UNESCOs verdensarvliste. Dette gjelder bl.a. Akropolis i Athen, og restene av den minoiske kulturen på Kreta (bl.a.palasset Knossos) – som er fra tiden mellom ca. 2000 og 1450 f. Kr.

Hovedflyplassen i Hellas, Eleftherias Veniselos International Airport, ligger noen kilometer øst for Athen. Ellers er flyplassene på Rhodos og Kreta svært travle –  og har stor turisttrafikk i sommerhalvåret.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]