Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Vienne

Finn beste pris på bilutleie i Vienne ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Vienne. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Vienne guide

Bilutleie Vienne

Leiebil Vienne

Vienne (30 400 innbyggere i 2002) ligger i regionen Rhóne-Alpes, i departementet Isère, 30 km sør for Lyon.  Byen er kjent for metallurgisk og kjemisk industri – samt for tekstil- og skotøyproduksjon.

Byen er svært gammel, og det finnes mange romerske bygningsminner som er bevart, først og fremst Augustus’ og Livias tempel og det romerske teateret.

Vienne har flere vakre kirkebygg:  St.-Pierrekirken, delvis fra 500-tallet, er nå et arkeologisk museum. Ellers bør en romansk klosterkirke fra 1100-tallet og en vakker gotisk katedral fra 1100-1400-tallet nevnes.  Utover dette er det bemerkelsesverdig at mange bolighus fra 1400- og 1500-tallet er bevart.

Et arrangement som har satt det moderne Vienne på kartet, er en internasjonal jazz-festival som finner sted hvert år i juni/juli i det romerske teateret.