Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Tours Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Tours Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tours Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tours Lufthavn guide

Bilutleie Tours Lufthavn

Leiebil Tours Lufthavn

Tours Loire Valley Airport (TUF) – som på fransk heter «Aéroport Tours Val de Loire» – er en mindre flyplass i det franske departmentet  Indre-et-Loire, –  ca. 6 km nordøst for sentrum av byen Tours. Flyplassen betjener mellom 50.000 og 100.000 passasjerer årlig.

Forbindelsen mellom flyplassen og Tours sentrum trafikkeres av shuttlebusser med hyppige avganger. Alternativt kan man benytte ordinære rutebusser eller taxi.

Det er faste flygninger fra Tours Lufthavn til London og Porto i Portugal med flyselskapet Ryanair. Ellers er det en betydelig sesong- og chartertrafikk herfra til flere europeiske destinasjoner. Om man ønsker å leie bil i Tours, kan det gjøres hos en av de internasjonale bilutleiebyråene som er representert på flyplassterminalen – deriblant Avis, Europcar, Hertz og National.

Publikumsfasilitetene på flyplassen inkluderer restaurant og kiosk. Det er i tillegg business-senter i terminalbygningen samt bank og kontor for valutaveksling. Nærmeste hotell er Comfort Hotel Tours, som ligger 2 km fra flyplassen.