Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Toulouse

Finn beste pris på bilutleie i Toulouse ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Toulouse. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Toulouse guide

Bilutleie Toulouse

Leiebil Toulouse

Toulouse ligger sørøst i Frankrike – i regionen Midi-Pyrénées – der den er hovedstad i departementet Haute-Garonne. Avstanden sørover til grensen mot Spania og Andorra er ca. 175 km. Byen er knyttet både til elva Garonne og til Canal-du-Midi (som forbinder Middelhavet med Biscayabukta). Det bor ca. 415.000 innbyggere i Toulouse (2010). Regner man med forstedene, øker folketallet til rundt 800.000.

Med sin beliggenhet midtveis mellom Middelhavet og Biscayabukta, har Toulouse alltid vært et viktig trafikk-knutepunkt. Byens næringsliv i nyere tid har vært sterkt knyttet til handel og industri. Her har flyproduksjonen vært særlig viktig – siden hovedbasen for flybrikken Airbus ligger i Toulouse. I tillegg har det vært satset på utdanning, og Toulouse fikk sitt eget universitet allerede i 1230.

Blant attraksjonene byen kan vise fram er det flere interessante museer, bl.a. “Musée des Augustins” (opprinnelig et augustinerkloster fra 1400-tallet), som har en stor samling med skulpturer fra romertiden og middelalderen. Også noen arkitektoniske perler må nevnes, deriblant den romanske middelalder-basilikaen St. Sernin. Andre kirker fra middelalderen er Jakobiner-kirken og St. Étienne-katedralen, sistnevnte påbegynt på 1100-tallet. Byens rådhus fra 1700-tallet er også et populært besøksmål.

Ellers er Canal du Midi en stor attraksjonen – kanalen som ble bygget så tidlig som på 1600-tallet, slik at elva Garonne, som renner ut i Middelhavet, ble forbundet med Atlanterhavet ved Biscayabukta. Kanalen går mellom Toulouse og Bordeaux.

Nærmeste flyplass er Toulouse-Blagnac Airport, som ligger 6,7 km nordvest for sentrum.