Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Rodez Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Rodez Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Rodez Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Rodez Lufthavn guide

Bilutleie Rodez Lufthavn

Leiebil Rodez Lufthavn

Rodez Airport – Aveyron (RDZ), som heter på fransk «Aéroport de Rodez – Aveyron» ligger i Sør-Frankrike – 11 km nordvest for sentrum av byen Rodez.

Rodez Lufthavn er en liten – men voksende – internasjonal flyplass, som betjener omlag 140.000 passasjerer i året (2010). Flyselskapene Ryanair, Air France og Hex Air har direkteruter herfra til bl.a. Paris – Orly, Lyon, Dublin og London. I 2012 vil det også starte en ny flyrute til Brussel.

Flyplassen ble åpnet i 1970, og fikk først internasjonale flyruter i 2003. Rodez Lufthavn har 1 terminalbygning, og her finnes fasiliteter som internett-tilgang, restaurant/café/bar (åpner i juni 2012), minibank og møterom. Flyplassen er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Det finnes flere hoteller i nærområdet –  deriblant det 3-stjerners «Hostellerie De Fontanges» – som ligger 10 min. i kjøretid fra terminalbygningen.

Det er ingen offentlige transportmuligheter fra flyplassen til Rodez sentrum, men utenfor terminalbygningen har man lett tilgang på taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Rodez, har bilutleiefirmaene Avis, Hertz, Europcar og National sine kontorer på flyplassen.