Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Rennes

Finn beste pris på bilutleie i Rennes ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Rennes. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Rennes guide

Bilutleie Rennes

Leiebil Rennes

Rennes ligger nordvest i Frankrike, og er hovedby i regionen Bretagne. Byen tilhører departementet Ille-et-Vilaine, og ligger der elvene Ille og Vilaine møtes. Rennes har omlag 210.000 innbyggere (2009).

Rennes er et viktig kultur- og handelssentrum, og dessuten et viktig kommunikasjonssentrum – da både hovedvei og jernbanen mellom Paris og Brest går gjennom byen.

Rennes ble omtrent totalskadet av brann i 1720, og de eneste bygningene som overlevde brannen er det imponerende Justispalasset fra 1654 samt rådhuset fra 1700-tallet – med tårn og paviljonger.

Andre populære severdigheter i byen er bl.a. Domkirken St. Pierre fra 1845,  den vakre parken «Jardin du Thabor» – med både rosehage og botanisk hage, samt «Space Science» – et senter med planetarium og interaktive utstillinger for hele familien.

Kunstinteresserte bør besøke «Musée des beaux-arts» i Rennes, som er et kunstmuseum med  skulpturer og malerier fra 1300-tallet og frem til 1800-tallet. I utstillingen finnes verk av Picasso, Gaugin, Dufy og Rubens.

Byens flyplass – Rennes Airport – St. Jacques – ligger 9 km sørvest for sentrum.