Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Paris Orly Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Paris Orly Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Paris Orly Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Paris Orly Lufthavn guide

Bilutleie Paris Orly Lufthavn

Leiebil Paris Orly Lufthavn

Paris Orly lufthavn (ORY) – Aéroport de Paris-Orly – ligger 15 kilometer sør for Paris sentrum. Den har to terminaler, en er for innenriksflygninger og en for utenriksflygninger. Flyplassen betjener over 26 millioner passasjerer årlig, og er med det Frankrikes nest travleste.

Orly har hovedansvaret for regionaltrafikken til og fra Paris – men det er også ruter herfra til en rekke internasjonale destinasjoner over store deler av verden.

Kommunikasjonene mellom Orly og Paris er svært gode. Ved å benytte kombinasjonen tog/metro er det en kontinuerlig forbindelse. Om man foretrekker buss, er også tilbudet bra. Avstanden er dessuten overkommelig med taxi.

Om man ønsker å leie bil, har de anerkjente internasjonale utleiebyråene som Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt sine kontorer på flyplassen.

Det er flere restauranter ved Paris Orly Lufthavn, og i tillegg finnes det en rekke butikker og andre servicetilbud her – bl.a. forretningssenter, internett-tilgang og bank/valutaveksling.

Det nærmeste hotellet er Hotel Air Plus, som ligger rett ved flyplassen. Utover det har man 10-12 hoteller å velge mellom innen en radius på 5 km.