Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Paris Charles de Gaulle Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Paris Charles de Gaulle Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Paris Charles de Gaulle Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn guide

Bilutleie Paris Charles de Gaulle Lufthavn

Leiebil Paris Charles de Gaulle Lufthavn

Paris Charle de Gaulles lufthavn (CDG) – Aéroport Paris Roissy Charles de Gaulle – er Frankrikes største og mest trafikkerte flyplass. Den ligger omlag 25 km nordøst for Paris sentrum, og betjener hele 60 millioner passasjerer årlig.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn er ikke bare Frankrikes, men en av Europas aller travleste flyplasser. Herfra går det faste flyruter til et stort antall destinasjoner over hele verden.

Flyplassen dekker et stort areal og omfatter hele 3 hovedterminaler, hvorav terminal 2 er inndelt i 7 ”seksjoner” med hver sin avgangshall. Dette gjør at den kan virke litt uoversiktelig.

Den letteste måten å komme til Paris på, er å benytte toget som går fra terminal 2 og 3. Fra terminal 1, må man først ta en shuttlebuss til terminal 2 eller 3. Det går selvsagt også en rekke busser fra flyplassen – eller man kan benytte taxi.

Om man ønsker å leie bil i Paris, kan man velge mellom internasjonale utleiebyråer som for eksempel Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt. Disse har sine filialer på flyplassen.

Det er flere restauranter og en rekke butikker og andre servicetilbud på flyplassen – deriblant leke- og spillerom, skjønnhetssalonger m.m. Dessuten har en stor lufthavn som Paris Charles de Gaulle selvsagt glimrende konferansefasiliteter med alle nødvendige tekniske hjelpemidler tilgjengelig.

Dersom man ønsker hotellrom på eller i nærheten av flyplassen, finnes det et titalls hoteller å velge mellom.