Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Nîmes

Finn beste pris på bilutleie i Nîmes ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Nîmes. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Nîmes guide

Bilutleie Nîmes

Leiebil Nîmes

Nîmes ligger i den sørvest-franske provinsen Languedoc-Roussillon, og er hovedstad i departementet Gard. Avstanden til storbyen Marseilles er ca. 120 km. Nîmes har i underkant av 150.000 innbyggere (2010), og har en betydelig industri – særlig innen vinproduksjon, fruktforedling og tekstil. Det kjente klesmerket Denim stammer herfra.

Nîmes har vært by helt siden førkristen tid (Nemausus) – og er berømt for sine mange minnesmerker fra romertiden. Disse er selvsagt blant byens viktigste attraksjoner. Det gjelder bl.a. det  korintiske tempelet «Maison Carrée» fra rundt år 100 e.Kr, det imponerende amfiteateret –  som er den best bevarte romerske bygningen i Frankrike, restene av den gamle bymuren (og byporten) – samt akvadukten «Pont du Gard».

Andre severdigheter det kan være verd å nevne, er domkirken «Saint Castor», som er bygget over et gammelt Augustus-tempel – og det moderne kunstmuseet «Norman Fosters Carrée d’Art», som ble oppført i 1986 like ved Maison Carrée.

Nærmeste flyplass er Nîmes Lufthavn, som ligger ca. 20 km sørøst for sentrum.