Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Nîmes Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Nîmes Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Nîmes Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Nîmes Lufthavn guide

Bilutleie Nîmes Lufthavn

Leiebil Nîmes Lufthavn

Nîmes Lufthavn (FNI)  – som på fransk har det lange navnet «Aéroport de Nîmes-Alès-Camargue-Cévennes» – er en flyplass som ligger 20  km sørøst for Nîmes, nærmere bestemt i landsbyen Saint-Gilles.

Flyplassen betjener først og fremst bområdet rundt Nîmes, samt Provence-regionen. Det er faste ruter herfra med flyselskapet Ryanair til London og Brussel.

Det er restaurant, snackbar og konferansefasiliteter i terminalbygget – og ønsker man å bo ved flyplassen, finnes det tre hoteller i nærområdet.

For å komme fra flyplassen til Nîmes sentrum, kan man benytte enten buss eller taxi – om man da ikke velger å kjøre selv. I så fall kan man kontakte et av de internasjonale utleiebyråene som er representert på flyplassen – deriblant Alamo, Avis, Budget, Europcar og Hertz.