Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Leiebil Nice Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Nice Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Nice Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Nice Lufthavn guide

Bilutleie Nice Lufthavn

Leiebil Nice Lufthavn

Nice Côte d’Azur Lufthavn (NCE) – som på fransk heter Aéroport Nice Côte d’Azur –  ligger ca. 6 km sørvest for Nice sentrum, og er hovedflyplass for de fleste turistene som reiser til den franske rivieraen (Côte d’Azur). I tillegg fungerer den som nasjonal flyplass for det lille fyrstedømmet Monaco. Det er for øvrig fast helikopterforbindelse mellom Nice lufthavn og Monaco.

Hvert år betjener flyplassen nesten 10 millioner passasjerer, noe som gjør den til Frankrikes 3. travleste. Det er direkte flyruter til en rekke destinasjoner i Europa – og noen i Amerika – fra Nice-Côte d’Azur Lufthavn.

Det er enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrum av Nice. Hver halvtime går det flybuss fra flyplassen til byens sentralstasjon. Det finnes også andre bussmuligheter. Ellers kan man selvsagt også benytte taxi.

Om man ønsker å leie bil i Nice, er flere av de store, internasjonale utleiebyråene representert her – bl.a. Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt.

I terminalbygningen er det både restauranter og barer – i tillegg til flere butikker. Flyplassen kan dessuten tilby gode konferansefasiliteter. Det finnes ingen hoteller på selve flyplassen, men kan man benytte shuttlebuss direkte til flere av de større hotellene i og rundt Nice sentrum.