Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Nantes

Finn beste pris på bilutleie i Nantes ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Nantes. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Nantes guide

Bilutleie Nantes

Leiebil Nantes

Nantes ligger i den franske regionen Pays de la Loire, og er hovedstad i departement Loire-Atlantique. Frankrikes lengste elv, Loire, deler byen i to, og fra sentrum er det om lag 50 km til der elva renner ut i Atlanterhavet, litt sør for Bretagne. Nantes har rundt 285.000 innbyggere (2010), men tar man forstedene med, stiger folketallet til over 800.000.

På grunn av at Loire er seilbar, har Nantes tradisjonelt vært en viktig havneby – i tilegg til at den også ellers er et betydningsfullt trafikk-knutepunkt, samt en travel industriby.

Byens historie strekker seg tilbake til romertiden, og den spilte en spesielt betydningsfull rolle som sete for handelen med Amerika før den franske revolusjon. Mye av byens gamle arkitektur ble ødelagt under 2. verdenskrig.

En del viktige bygninger er imidlertid bevart, og er i dag blant byens mest populære turistattraksjoner. Det gjelder bl.a. deler av ”gamlebyen” Bouffray, som omkranser et middelalderslott som hertugene av Bretagne disponerte på 1400- og 1500-tallet – og  «Cathédrale de St.-Pierre-et-St.-Paul» fra 1400-tallet, som ikke ble fullført før i 1886.

Ellers kan Nantes by på flere interessante museer, bl.a. et kunstmuseum og et naturhistorisk museum. Og vil man ha panoramautsikt over byen, kan man besøke tårnet «La Tour Lu», som står ved inngangen til en tidligere berømt, nå nedlagt, kjeksfabrikk.

Nærmeste flyplass er Nantes Atlantique Airport, som ligger 8 km sørvest for byen.