Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Mulhouse Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Mulhouse Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Mulhouse Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Mulhouse Lufthavn guide

Bilutleie Mulhouse Lufthavn

Leiebil Mulhouse Lufthavn

Basel-Mulhouse-Freiburg lufthavn (BSL, MLH, EAP) er en internasjonal flyplass som betjener byene Basel (Sveits), Mulhouse (Frankrike) og Freiburg (Tyskland). Den ligger i Frankrike i kommunen Saint-Louis rett ved grensene mot Sveits og Tyskland. Til sammen er rundt 4,5 millioner passasjerer innom flyplassen årlig.

Lufthavnen ligger 32 km sørøst for Mulhouse sentrum.

Det spesielle med denne flyplassen, er altså at den ”tilhører” byer i tre land (et resultat av det såkalte Schengen-samarbeidet). I praksis er den særlig tilrettelagt for passasjerer som skal enten til Mulhouse eller Basel, i og med at det er separate utganger med separat fransk og sveitsisk passkontroll. Motorveien til Basel er ”sveitsisk” også på den franske siden av grensen (dvs. ingen fransk passkontroll og ingen avkjørsler før man er på sveitsisk side. Skal man til Freiburg, må man enten velge å dra via Frankrike eller via Basel i Sveits.

Det finnes ellers tre avgangshaller, og man bør på forhånd orientere seg om hvilken man skal velge – avhengig av destinasjon.

Trafikkforbindelsene både til Mulhouse, Basel og Freiburg er gode – og man kan velge mellom buss og tog til alle tre byene. I tillegg kan man selvsagt benytte taxi, noe som er prismessig overkommelig om man skal til Mulhouse eller Basel, men kostbart om man skal til Freiburg.

Flere internasjonale bilutleiefirmaer har kontorer på flyplassen (Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt), men man må velge om man vil leie bilen i fransk eller sveitsisk sektor av flyplassen.

I terminalbyggene er det en gourmetrestaurant og en rekke barer og mindre cafeer. Det er også flere kiosker og butikker (også taxfree) der – i tillegg til at flyplassen tilbyr gode konferansefasiliteter. Det finnes ingen hoteller på selve flyplass-området.