Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Metz

Finn beste pris på bilutleie i Metz ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Metz. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Metz guide

Bilutleie Metz

Leiebil Metz

Metz ligger i den nordøstlige delen av Frankrike i regionen Lorrain. Byen har 125.000 innbyggere (2005), og ligger der elvene Moselle (Mosel) og Seille møtes. Metz en industriby og en handelsby for landbruksprodukter. I tillegg har byen også en viktig elvehavn. Stedet er også knutepunkt for forbindelser til andre land, som Tyskland og Luxembourg.

I Metz kan man besøke flere museer, gallerier og arkeologiske samlinger. Byen har mange vakre, gamle bygninger. Ved bysenteret Place d’Armes ligger den gotiske St.Étiennekatedralen fra 1200-1500-tallet.

Den eldste kirken i Frankrike, «St.-Pierre-aux-Nonnans» ligger i Metz, og er bygget mellom 380 og 395 e.Kr. Metz er også en moderne by med gode shoppingmuligheter og flotte restauranter.