Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Marseille Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Marseille Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Marseille Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Marseille Lufthavn guide

Bilutleie Marseille Lufthavn

Leiebil Marseille Lufthavn

Marseille-Provence Airport (MRS) – Aéroport Marseilles-Provence – er Frankrikes 3. største flyplass.  Den betjener over 6 millioner passasjerer årlig, og ligger om lag 27 km nordvest for selve Marseille.

Flyplassen har to hovedterminaler, en for innenrikstrafikk og en for utenlandstrafikk. Disse ligger i gangavstand fra hverandre. I den ene terminalen ligger alle de sentrale servicefunksjonene, og her er det også flere restauranter. Den andre terminalen er base for et par lavprisselskaper – bl.a. EasyJet og Ryanair. Marseilles-Provence Lufthavn har faste ruter til en rekke destinasjoner over hele verden.

Den rimeligste og mest effektive måten å komme seg fra flyplassen til Marseilles sentrum på, er å benytte en av de mange shuttlebussene som går til den sentrale jernbanestasjonen. Ellers kan man selvsagt også bestille taxi, men det er relativt kostbart.

Dersom man ønsker å leie bil, lar det seg lett ordne i det sentrale terminalbygget. Flere av de mest kjente internasjonale utleiebyråene holder til her – bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Det er flere hoteller på flyplassområdet, bl.a. Novotel, Pullman, Best Western og Holiday Inn.