Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Lyon Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Lyon Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Lyon Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Lyon Lufthavn guide

Bilutleie Lyon Lufthavn

Leiebil Lyon Lufthavn

Den internasjonale lufthavnen Aéroport Lyon-Saint Exupéry (LYS) ligger øst for bysenteret, og er oppkalt etter den berømte forfatteren og luftfartspioneren Antoine de Saint-Exupėry. Avstanden til selve Lyon er 20 km.

Flyplassen har to terminaler, og mellom disse ligger det sentrale shopping- og serviceområdet.

Lyon Lufthavn er, med sine 6,5 millioner reisende pr. år, den fjerde travleste flyplassen i Frankrike. Herfra går det fly i fast rute til en rekke destinasjoner over hele verden.

For å komme fra Lyon Luftavn til Lyon sentrum har man flere muligheter. Man kan benytte høyhastighetstoget TGV (som også har ruter herfra til Paris og Marseilles) – eller man kan bruke en av de mange bussrutene. Taxi er selvsagt også en mulighet, og det arbeides dessuten for tiden med planer om en egen metrolinje til/fra flyplassen.
.
Ønsker man å leie bil på Lyon Lufthavn, er tilbudet godt. Det fleste av de kjente internasjonale utleiebyråene er nemlig presentert her, bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.
For turister med god råd er det også mulig å leie limousin med sjåfør.

Det er to hoteller på flyplassområdet: Sofitel, som er direkte forbundet med det sentrale terminalbygget – og Kyriad, som man kan nå med shuttlebuss. Dessuten finnes det flere butikker, kafeer og restauranter på og i nærheten av flyplassen.