Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Lens

Finn beste pris på bilutleie i Lens ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Lens. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Lens guide

Bilutleie Lens

Leiebil Lens

Lens (ca. 37.000 innbyggere i 1999) ligger i Nord-Frankrike, ikke så langt fra grensen mot Belgia.  Byen er et industrisentrum med en lang historie sum gruveby (kull).  Universitetet i Lens holder til i en staselig gammel bygning – vel verd et besøk – og der tilbys det mange ulike studier, men hovedvekten ligger på teknologi og realfag.

Blant de arkitektoniske severdighetene ellers kan kirken l’Église Saint Léger nevnes.  Ellers er gågaten La Rue de Paris populær, ikke først og fremst på grunn av arkitekturen, men for sine mange shopping-muligheter.

Et kjent fotballag, Racing club de Lens, holder til i byen – og stadion, Le Stade Felix-Bollaert med plass til 42.000 tilskuere, er blant Frankrikes flotteste.  Noen av kampene i verdensmesterskapet i 1998 gikk her.