Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Dijon

Finn beste pris på bilutleie i Dijon ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Dijon. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Dijon guide

Bilutleie Dijon

Leiebil Dijon

Dijon ligger i østre del av Frankrike, og er hovedstad i regionen Bourgogne. Byen har 150.800 innbyggere (2005). Dijon er en viktig handelsby, kjent for produksjon og salg av burgundervin, likør, sennep,eddik m.m.  Det heter at Dijon er en av de vakreste byene i Frankrike, fordi byen unngikk å bli ødelagt av bombene under den 2. verdenskrig. I byen finner man mange kirker og katedraler, flotte parker, kunstgallerier og museer. Den vakre Saint-Bénigne-katedralen (1250-88) bør spesielt nevnes.  Den er bygget i gotisk stil og har et 94 meter høyt tårn.   Dijon har ellers – som Paris – både sin Notre Dame-katedral og sin triumfbue (Port Guillaume)..

Palais des Ducs de Bourgogne er også verdt et besøk. Her finner man både  kunstmuseet  Musée des Beaux Arts og byens rådhus.

Dijons viktigste handlegate heter Rue de la Liberté.  Den strekker seg fra Place Darcy til Palais des Ducs.  Der kan man bl.a. besøke Le Boutique Maille (en spesialbutikk for sennep!).  Også Les Halles vil for mange være et spennende ekskursjonsmål.  Det er en stor, innendørs markedsplass for landbruksprodukter, kjøtt og sjømat.