Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Cognac

Finn beste pris på bilutleie i Cognac ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Cognac. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Cognac guide

Bilutleie Cognac

Leiebil Cognac

Cognac ligger syd-vest i Frankrike ved elven Carente, 97 km nord for Bordeaux. Selve byen har 21.900 innbyggere (2002). Byen er midtpunkt for tilvirkning og eksport av konjakk. Man kan  besøke «Musée des Artes du Cognac» – et moderne, interaktivt museum som både viser byens historie og hvordan konjakken blir fremstilt. I tillegg kan man besøke vingårder i området,  konjakk-kjellere og destillerier. Et kongelig slott, «Château de Cognac»,  er  nesten 1000 år gammelt og ble opprinnelig bygget som festning. I år 1450 bestemte greven Jean de Valois seg for å gjøre bygningen til sin bolig, så festningen ble bygget om til et slott. I dag  har det en aktiv konjakk-produksjon, og slottet har vinkjeller med muligheter for prøvesmaking av konjakken. Slottet har en unik beliggenhet og utforming og er virkelig verdt et besøk.

Andre turistattraksjoner er Gamlebyen (Le vieux Cognac), et område med mange vakre og gamle bindingsverkshus. Disse ble bygget mellom 1500-  og 1800-tallet. Gamlebyen har trange smug og spesielle småbutikker. Det kan også nevnes at turister ofte leier båt  i Cognac for å oppleve den vakre elven Carente.