Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Brive-la-Gaillarde

Finn beste pris på bilutleie i Brive-la-Gaillarde ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Brive-la-Gaillarde. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Brive guide

Bilutleie Brive

Leiebil Brive-la-Gaillarde

Brive-la-Gaillarde er en liten og vakker landsby med omlag 50.000 innbyggere (2009),  som ligger sørvest i Frankrike. Byen ligger i regionen Limousin, og tilhører det franske departementet Corrèze.  Brive-la-Gaillarde kalles ofte bare for «Brive».

Byen er et viktig økonomisk sentrum for regionen, og ligger ved elven Corrèze.

Brive-la-Gaillarde er rik på historie og området er kjent for sin vakre natur. Byen har flott arkitektur, og noen av de mest populære turistattraksjonene er bl.a. rådhuset fra 1600-tallet, St. Martin-kirken fra 1200-tallet, kapellet Saint-Liberal fra 1400-tallet samt det gamle vanntårnet fra 1800-tallet. Vanntårnet er åpent for publikum.

Andre severdigheter er bl.a. «Le musée Labenche» som ligger i en vakker renessansebygning, og er et byhistorisk museum med både faste og skiftende utstillinger. Også «Le centre Michelet» anbefales et besøk. Dette er et kultursenter med både museum og bibliotek. Museet viser utstillinger med fokus på 2. verdenskrig.

Brive-la-Gaillarde har flere årlige festivaler og evenementer – bl.a.  en stor årlig bokmesse samt en populær filmfestival.

Byens internasjonale flyplass – Aéroport Brive Vallée de la Dordogne – ligger 22  km sørvest for sentrum. Flyplassen ble åpnet i 2010.