Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Briançon

Finn beste pris på bilutleie i Briançon ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Briançon. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Briançon guide

Bilutleie Briançon

Leiebil Briançon

Briançon ligger sørøst i Frankrike – i regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur – og tilhører departementet Haute-Alpes. Byen ligger ved sammenløpet av elvene Durance og Guisanne – kun 13 km fra grensen til Italia.

Briançon er en liten og vakker fjellby som ligger 1350 m.o.h. Byen har omlag 11.600 innbyggere (2009), og er dessuten et kjent vintersportssted for ski-entusiaster. Byen er også berømt for å være start- eller sluttby for sykkelrittet «Tour de France».

Briançon har et flott klima med 300 soldager i året, og svært lav luftfuktighet. Byen har i en årrekke  vært et kjent kursted for behandling av luftveissykdommer – bl.a. astma.

En av byens turistattraksjoner er festningen som ble bygget på 1600-tallet, for å beskytte regionen mot Østerrike. Denne inngår i «Vaubans festninger» – og står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Det samme gjør broen «Pont d’Asfeld» fra 1734.

Også kirken Notre-Dame et Saint-Nicolas fra 1718 er verdt et besøk.

Briançon ligger nær Ecrins Nasjonalpark, og fra landsbyen Chantemerle (6 km nordvest for Briançon) kan man ta taubane opp til fjellet «Prorel» – som ligger 2566 m.o.h. Herfra har man flott utsikt over skiområdet «Serre Chevalier».

Nærmeste internasjonale flyplass er Torino Airport i Italia, som ligger 121 km nordøst for Briançon. Ellers ligger Grenoble Airport 156 km nordvest for Briançon.