Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Bergerac

Finn beste pris på bilutleie i Bergerac ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bergerac. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bergerac guide

Bilutleie Bergerac

Leiebil Bergerac

Bergerac ligger sørvest i Frankrike – i region Aquitaine, og er den nest største byen i departementet Dordogne. Byen har bortimot 30.000 innbyggere (2009), og ligger ved elven Dordogne.

Byen og området omkring er kjent for sin vinproduksjon, og her finnes mange vingårder samt vakre slott.
En stor turistattraksjon i Bergerac er byens historiske sentrum fra middelalderen, som ligger på nordsiden av elven. Her finner man hyggelige brosteinsgater og torg, restauranter og butikker.

I gamlebyen ligger også vinmuseet «Maison des Vins de Bergerac» som anbefales et besøk. Museet ligger i et gammelt kloster fra 1100-tallet, og vinentusiaster kan se utstillinger som forteller historien om Bergerac-viner. Om sommeren er det ofte konserter her, og i desember måned arrangeres et populært julemarked ved dette klosteret.

Andre populære turistattraksjoner i Bergerac er bl.a. kirken Notre-Dame fra 1868, skulpturmuseet «Musée Costi» som åpnet i 2003 samt byens tobakkmuseum – som ble grunnlagt i 1950. Her kan besøkende lære mer om tobakk og røyking fra et kulturhistorisk ståsted gjennom museets interessante utstillinger.

Nærmeste flyplass er Bergerac Airport – Roumanieres, som ligger 8 km sørøst for sentrum.