Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Beauvis Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Beauvis Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Beauvis Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Beauvis Lufthavn guide

Bilutleie Beauvis Lufthavn

Leiebil Beauvis Lufthavn

Den internasjonale flyplassen Beauvais – Tillé Airport (BVA)  ligger i Nord-Frankrike – omlag 7 km nordøst for sentrum av byen Beauvais. Flyplassen heter på fransk «Aéroport de Paris – Beauvais-Tillé», og ligger 85 km nord for Paris.

Flyplassen har 2 terminaler, og fasiliteter for besøkende er bl.a. flere restauranter og caféer samt butikker. Det finnes ikke hotell på flyplassen, men nærmeste overnattingssted «City Hotel» ligger kun 1 km fra terminalbygningene. Ellers er det godt med hoteller i Beauvais sentrum.

Beauvais-Tillé Airport betjener 2,9 millioner reisende i året (2010), og det er først og fremst lavprisselskaper som trafikkerer her – bl.a. Ryanair, BlueAir og Wizz Air. Fra flyplassen går det direkteruter til 50 destinasjoner i 14 land, også til/fra Moss Lufthavn – Rygge i Norge.

For å komme seg fra flyplassen og inn til Beauvais sentrum, kan man ta buss eller taxi. Det finnes også flybusser som kjører direkte til Paris sentrum eller til Disneyland Paris – som er svært populære turistdestinasjoner.

Dersom man ønsker å leie bil i Beauvais, har flyplassen 6 bilutleiekontorer – deriblant de kjente aktørene som Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt.