Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Auxerre

Finn beste pris på bilutleie i Auxerre ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Auxerre. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Auxerre guide

Bilutleie Auxerre

Leiebil Auxerre

I regionen Bourgogne, 150 km sørøst for Paris, ligger byen Auxerre som har 37.600 innbyggere (2002). Byen ligger i en skråning ned mot elva Yonne, hvor det også er en liten havn. Hovedproduktet i  Auxerre er vin, spesielt Chablis.

Auxerre har mange severdigheter å by på , og har siden 1995 vært medlem av «Ville d’art et d’Histoire», som betyr at i denne byen kan man oppleve mye kunst og historie.Besøker man den gotiske Saint-Etienne-katedralen i byen, kan man beundre glassmalerier fra 1200-tallet. Ellers man kan dra til et kloster som heter Saint-Germain Abbey, der deler av bygningen stammer fra 900-tallet.

I gamlebyen i Auxerre finner man Klokketårnet, som er bygget i år 1500.  Ved Nivernais Canal ved elva Yonne, kan man i sommerhalvåret leie elektriske båter og ta seg frem på kanalen. Dette er populært både for liten og for stor.