Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Antibes

Finn beste pris på bilutleie i Antibes ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Antibes. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Antibes guide

Bilutleie Antibes

Leiebil Antibes

Antibes ligger sørøst i Frankrike ved Middelhavet – nærmere bestemt mellom byene Nice og Cannes på «den franske rivieraen» («Côte d’Azur»).
Antibes  ligger i departementet Alpes-Maritimes, og har omlag 80.000 innbyggere (2010).

Mange turister som ønsker sol- og badeferie med flotte sandstrender og azurblått hav kommer til Antibes om sommeren. Byen kan også friste med gode muligheter for ulike vannsportsaktiviteter.

Antibes er i tillegg kjent for å være en vakker by med en rekke historiske bygninger i Gamlebyen. Her finnes også flere gamle kirker, trange gater, markeder og kunstgallerier.

En av de største turistattraksjonene i Antibes er Picasso-museeet, som ligger i Grimaldi-slottet fra 1500-tallet. Her finnes en stor kunstsamling laget av Pablo Picasso fra tiden han bodde og arbeidet i Antibes.

En annen populær turistattraksjon i byen er festningen «Fort Carré» fra 1585, som ligger på en høyde (på halvøya Saint-Roch). Herfra har man panoramautsikt, og festningen – som idag huser et museum – er åpen for publikum.

Antibes har ellers et arkeologisk museum og en flott botanisk hage, og litt utenfor byen ligger familieattraksjonen «Marineland» – med bl.a. badeland, delfinshow og en sommerfugl-park.

Nærmeste internasjonale flyplass er Nice Airport (Aéroport Nice Côte d’Azur) som ligger 18 km nordøst for Antibes.