Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Annecy

Finn beste pris på bilutleie i Annecy ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Annecy. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Annecy guide

Bilutleie Annecy

Leiebil Annecy

Annecy ligger i regionen Rhône-Alpes i sørøst-Frankrike, og er hovedby i departementet Haute-Savoie. Byen har omlag 50.000 innbyggere (2008), og ligger ved foten av Alpene – kun 33 km sør for Genève i Sveits. Elven Thiou renner gjennom byen.

Annecy har vakker beliggenhet ved «Lac d’Annecy» – som er den nest største innsjøen i Frankrike, og er kjent som «den reneste innsjø i Europa». Mange turister reiser hit på badeferie.

Annecy er en liten og koselig by, og har en rekke historiske bygninger. Et av byens landemerker er det gamle fengslet «Palais de l’Isle» fra 1200-tallet – som ligger midt i elven Thiou. Besøkende kan komme inn i bygningen og bl.a. se de gamle fengselscellene, rettssalen og et kapell her.

På en ås over gamlebyen ligger slottet «Château Annecy» fra middelalderen – som idag huser et museum for samtidskunst.
En annen populær turistattraksjon i byen er den katolske katedralen «Cathédrale Saint-Pierre d’Annecy» fra 1500-tallet.

Ellers har byen en rekke parker og grøntarealer ved innsjøen, og det er relativt kort avstand til en rekke ski- og vintersportssteder i Alpene. (Den kjente byen Chamonix ligger kun 1,5 t. kjøretur fra Annecy).

Byen er ellers kjent for sin årlige animasjonsfestival.

Nærmeste flyplass er Annecy Airport – Meythet, som ligger 6 km utenfor sentrum, og herfra går det kun rutefly til Paris. Den større internasjonale flyplassen «Genève International Airport» i Sveits, ligger 47 km nord for Annecy.