Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Amboise

Finn beste pris på bilutleie i Amboise ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Amboise. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Amboise guide

Bilutleie Amboise

Leiebil Amboise

Amboise er en liten by i Midt-Frankrike, som tilhører det franske departementet Indre-et-Loire. Amboise ligger vakkert til ved elva Loire – mellom byene Tours og Blois. Byen har omlag 10.000 innbyggere (2010).

Selv om Amboise i dag ikke er noen stor og dominerende by, har den en stolt historie. Fra 1400-tallet til 1600-tallet var den bl.a. residensby for de franske kongene.

Ellers er byen først og fremst kjent for sitt store og vakre slott – «Château d’Amboise». Det ble oppført på 1000-tallet, og er omgitt av et fantastisk parkanlegg. Slottet er forbundet med herregården «Clos Lucé» via en underjordisk gang. Her bodde og arbeidet Leonardo da Vinci som den franske kongens gjest de siste tre årene av sitt liv (1516-1519). Han ble begravet i Saint Florentin-kirken, som lå i tilknytning til slottet, men som ble ødelagt under den franske revolusjon.

Andre severdigheter i Amboise er bl.a.  «Pagode de Chanteloup» –  en 44 m høy kinesisk pagode (oppført i 1775), som ligger rett utenfor sentrum. Den består av 7 etasjer, der hver etasje er litt smalere enn den foregående. Ellers finnes det et eget postmuseum i Amboise – «La Musée de la Poste». Dersom man  forflytter seg 18 km utenfor Amboise sentrum, kan man besøke det imponerende middelalderslottet «Château de Chenonceau» fra rundt 1520.

Nærmeste internasjonale flyplass er Tours Val de Loire Airport, som ligger 27 km vest for Amboise.