Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Ajaccio

Finn beste pris på bilutleie i Ajaccio ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Ajaccio. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Ajaccio guide

Bilutleie Ajaccio

Leiebil Ajaccio

Ajaccio er hovedstaden på øya Korsika i Middelhavet, og ligger i det franske departementet Corse-du-Sud. Byen har omlag 65.000 innbyggere (2008), og ligger på øyas vestkyst. Fra havnen i Ajaccio er det fergeforbindelse til bl.a. Marseille, Toulon og Nice. Mange cruise-skip besøker også denne byen.

Ajaccio ble grunnlagt i 1492, og er idag en populær turistby som lokker med behagelig Middelhavsklima, flotte sandstrender samt en rekke kulturhistoriske attraksjoner.

Korsika ble en del av Frankrike i 1768, og i 1769 ble Napoleon Bonaparte født i Ajaccio. Hans barndomshjem – Maison Bonaparte – er idag omgjort til museum, og rundt omkring i byen finnes dessuten en rekke monumenter til ære for ham.

Andre attraksjoner i Ajaccio er bl.a. festningen «La Citadelle» fra 1492, Kunstmuseet Fesch – med stor samling av malerier fra 1700-tallet og frem til idag, Katedralen «Cathédrale Notre-Dame-de-l’Assomption d’Ajaccio» fra 1593 samt det korsikanske historiske museet «Musée A Bandera Ajaccio».

Byen har en hyggelig strandpromenade, gode shoppingmuligheter og et yrende uteliv – med restauranter, barer, casino og nattklubber.

Den internasjonale flyplassen «Ajaccio Airport – Napoleon Bonaparte» ligger 7 km øst for sentrum.