Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Ylitornio

Finn beste pris på bilutleie i Ylitornio ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Ylitornio. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Ylitornio guide

Bilutleie Ylitornio

Leiebil Ylitornio

Ylitornio (svensk Övertorneå) er en kommune og et tettsted som ligger i provinsen Lappland nord i Finland ved bredden av Torne-elven like ved grensen til Sverige. På motsatt side ligger den svenske byen Övertorneå. Kommunen har en befolkning på 4 641 (2012) innbyggere.

I området er det mange åser, elver og innsjøer som tilbyr et mangfold av uberørt natur med utmerkede fritids- og rekreasjonsmuligheter. Torne-elven reklamerer for å være den beste lakseelva i Europa, og tiltrekker seg mange ivrige fiskere hvert år.

En av attraksjonene i Ylitornio er å gå opp på toppen av Aavasaksa-åsen hvor som har en god utsikt over landskapet og kan en se over til Sverige. Her befinner den dekorative jakthytta Keisarinmaja seg og den fungerer i dag som kafe. I tettstedet finnes det en gammel trekirke som har et orgel fra 1600-tallet.

Selv om Ylitornio er finskspråklig, har mange steder i området både svenske og finske navn. Den nærmeste flyplassen er Kemi/Torneå Lufthavn som ligger rundt 80 km fra sentrum mens Rovaniemi Lufthavn befinner seg 100 km fra Ylitornio.