Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Vaasa Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Vaasa Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Vaasa Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Vaasa Lufthavn guide

Bilutleie Vaasa Lufthavn

Leiebil Vaasa Lufthavn

Vaasa lufthavn (VAA) ligger 9 km sørøst for Vaasa sentrum (ved den finske vestkysten), og er Finlands 5. største flyplass. Den betjener i overkant av 320.000 passasjerer årlig.

De flyselskapene som benytter Vaasa lufthavn til faste ruteflyvninger, er Blue1 (Helsinki, Stockholm), Finnair (Helsinki) og Finncomm Airlines (Helsinki).  En rekke ulike flyselskaper bruker dessuten Vaasa lufthavn til charterturer – bl.a. til Bulgaria, Kanariøyene, Hellas, Spania, Tyrkia og Thailand.

Fra flyplassen og inn til Vaasa sentrum kan man enten bensytte buss eller taxi. Ønsker man å leie bil, er det flere muligheter på flyplassområdet. Flere av de anerkjente internasjonale bilutleiebyråene har kontorer her – bl.a. Avis, Budget, Hertz, Europcar og Sixt.

Vaasa Lufthavn har egen restaurant og café, men det er ingen hoteller på flyplassområdet. De nærmeste hotellene ligger i Vaasa by, og flere av dem tilbyr henting på flyplassen dersom man har forhåndsbestilt.