Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Turku Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Turku Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Turku Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Turku Lufthavn guide

Bilutleie Turku Lufthavn

Leiebil Turku Lufthavn

Turku lufthavn (TKU) ligger 8 km nord for Turku (svensk: Åbo), i den sørvestlige delen av Finland. Den betjener rundt 350.000 passasjerer årlig, og er dermed Finlands 4. travleste flyplass. Turku lufthavn har to terminaler.

Flyselskaper som har fast rutetrafikk til og fra Turku lufthavn: Finnair, Finncomm Airlines, Blue 1, SAS, Air Baltic, Turku Air, Wizzair og Norwegian. Destinasjoner utenfor Finland er Stockholm, København, Riga, Gdansk og Budapest.

Det er bussavgang fra flyplassen til Turku sentrum hvert 20. minutt. Alternativ reisemåte er taxi. Ønsker man å leie bil, finnes det flere muligheter. Mange av de store, internasjonale bilutleiefirmaene har sine kontorer på Turku lufthavn – bl.a. Avis, Europcar, Budget, Hertz, Sixt og Scandia Rent.

Det er restaurant, konferansefasiliteter og VIP-rom i terminalbygget. Det finnes imidlertid ingen hoteller i nærheten av flyplassområdet, men i og rundt Turku sentrum er tilbudet svært godt.