Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Tampere

Finn beste pris på bilutleie i Tampere ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tampere. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tampere guide

Bilutleie Tampere

Leiebil Tampere

Tampere (svensk: Tammerfors) er en by med ca. 210.000 innbyggere, som ligger i Västra Finlands län – mellom innsjøene Näsijärvi og Pyhäjärvi. Den er en av Finlands største industribyer. Tampere, som ble grunnlagt i 1779, er dessuten en viktig skole- og universitetsby.

Tampere er også en populær turistby. Blant byens mange attraksjoner er det flere teatre, konserthall og museer. Spesielt må Tampere Kunstmuseum nevnes – som også huser ”Mummidalen” og ”Mummihuset”, etter modell av Tove Janssons verdensberømte fortellinger om Mummitrollene.

Byen har ellers en stor fornøyelsespark med bl.a. planetarium og akvarium – samt en rekke grøntanlegg og parker (rundt 500 i alt). Dette har gjort at Tampere ofte kalles Nordens vakreste industriby.

Tampere ble svært ødelagt under den finske borgerkrigen i 1918, og det er derfor lite eldre arkitektur som er bevart. Det finnes imidlertid mye spennende moderne arkitektur her – bl.a. Kalevala-kirken og Stadsbiblioteket.

Byens internasjonale flyplass – Tampere-Pirkkala Lufthavn –  ligger 17 km sørvest for sentrum.