Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Tampere Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Tampere Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tampere Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tampere Lufthavn guide

Bilutleie Tampere Lufthavn

Leiebil Tampere Lufthavn

Tampere-Pirkkala Lufthavn (TMP) ligger i Pirkkala (svensk: Birkala), 17 kilometer sørvest for Tampere – og er den nest travleste internasjonale lufthavnen i Finland. Den betjener rundt 710.000 passasjerer årlig. Tampere-Pirkkala Lufthavn har to terminaler.

Fra flyplassen går det rutefly til Helsinki (Finncom Airlines), Åbo og Uleåborg (Wingo), Stockholm (Blue 1), København (SAS), Riga (Baltic Air) – samt enkelte ruter til Bremen, Frankfurt, London, Dublin, Edinburgh og Milano (Ryanair).
Det er bussforbindelse med hyppige avganger mellom flyplassen og jernbanestasjonen i Tampere. Alternativ reisemåte er taxi. Ønsker man å leie bil, finnes det flere muligheter. Mange av de store, internasjonale bilutleiefirmaene har sine kontorer på flyplassen. Det gjelder bl.a. Avis, Europcar, Budget, Hertz og Sixt.

Det er noen få butikker og en restaurant på flyplassområdet. Ellers er det konferanserom med kontor-fasiliteter i terminalbygget, der det også finnes en VIP lounge. Nærmeste hotell er Spa Hotel Rantasipi Eden, som ligger i Nokia – 7 km nordvest for Tampere lufthavn.