Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Salo

Finn beste pris på bilutleie i Salo ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Salo. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Salo guide

Bilutleie Salo

Leiebil Salo

Salo er en by og en kommune som ligger sørvest i Finland og er en del av fylket Egentliga Finland. Kommunen har en befolkning på 55 231 (2012) innbyggere. Den 1. januar 2009 ble kommunene Bjärnå, Halikko, Kiikala, Kisko, Kuusjoki, Muurla, Pertteli, Suomusjärvi og Finby slått sammen med Salo kommune.

Salo er fødestedet til Finlands president, Sauli Niinistö.
Salo ligger mellom hovedstaden Helsinki (112 km) og provinshovedstaden Turku to km fra hovedveien mellom de to byene. Den korte avstanden fra disse større byene bidrar positivt til at næringslivet vokser.

Salo betraktes som den opprinnelige hjembyen til Nokia. Nokia har alltid vært en av de viktigste arbeidsgiverne i byen, men i september 2012 ble Nokias hovedfabrikk nedlagt. Nærings- og metallindustri samt oppdrett spiller også en betydelig rolle i området.

Det er bosettingsfunn fra steinalderen i traktene omkring. I 1887 ble Salo offisielt kjøpstad og i begynnelsen av 1891, en uavhengig kommune

Den nærmeste store flyplassen til Salo er Turku Lufthavn. Denne flyplassen ligger i Turku som er Finlans femte største by, 66 km fra sentrum av Salo.