Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Rovaniemi Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Rovaniemi Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Rovaniemi Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Rovaniemi Lufthavn guide

Bilutleie Rovaniemi Lufthavn

Leiebil Rovaniemi Lufthavn

Rovaniemi lufthavn (RVN) er en regional flyplass som ligger omlag 10 km nord for Rovaniemi sentrum –  i det finske landskapet Lappland.

Rovaniemi Lufthavn betjener ca. 440.000 passasjerer årlig – og har faste ruter til Helsinki (Finnair, Blue 1 og Norwegian), Murmansk (Aeroflot) og Riga (Air Baltic). I tillegg er det charter-forbindelse mellom Rovaniemi og flere europeiske byer (først og fremst i vinterhalvåret). Det gjelder bl.a. Birmingham, Bristol, Belfast og Köln.

Det er gode bussforbindelser mellom flyplassen og Rovaniemi sentrum – i tillegg til et godt utbygd taxi-tilbud. Vil man leie bil, kan man velge mellom flere internasjonale byråer på flyplassen, da bl.a. Avis, Budget, Hertz, Europcar og Sixt har sine kontorer her.

I terminalbygget er det både restaurant og café, i tillegg til to souvenirbutikker og kiosk. Ved flyplassområdet kan man ellers leie snøscooter og kjøre i godt preparerte løyper.

Det finnes ingen hoteller på flyplassområdet, men i sentrumskjernen finnes en rekke hoteller/overnattingssteder.