Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Pori

Finn beste pris på bilutleie i Pori ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Pori. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Pori guide

Bilutleie Pori

Leiebil Pori

Pori (svensk: Björneborg)er en by og kommune på sørvestkysten av Finland. Byen ligger 15 km fra Bottenhavet ved munningen av Kokemäenjoki elven, som er den største i Finland. Pori er den viktigste byen i Satakunta regionen med en befolkning på 83 192 (2012) innbyggere.

Pori ble grunnlagt av den svenske kongen Johan III. Pori er kjent blant annet kjent for de flere kilometer sandstrendene i Yyteri og for Pori Jazz, en årlig internasjonal jazzfestival hvor jazzlegender som Herbie Hancock og Miles Davis har deltatt.
Markedet ligger i hjertet av byen, noen få hundre meter fra Kokemäki elven, som deler byen i to. I gågata Yrjönkatu, som starter på markedsplassen, er det mange butikker og gatemusikere som bringer liv både sommer som vinter. Det finnes mange flotte historiske bygninger som det gamle tinghuset, rådhuset fra 1841 og Central Pori kirken. Andre severdigheter er Satakunta Museum, Pori Art Museum, Poriginal Gallery og den vakre øya Kirjurinluoto med sine grøntområder.

Viktig industri i Pori er treforedling-, metall-, mekanisk og kjemisk industri, kobberverk.

Pori Lufthavn ligger 2,6 km sør for sentrum.